Federación Deportiva de la Natación Asturiana
27/10/2019 a les 23:41
Capçalera

EL VIII OPEN DE OTOÑO ABRE LA TEMPORADA 2019/2020

El VIII Open de Otoño, organizado por el Club Natación Santa Olaya abre la segunda temporada de la FDNA. Una competición con un total de 6 clubes que se reparten las 546 inscripciones individuales y 15 relevos en un total de 133 nadadores.

Los vencedores del trofeo por puntuación tabla FINA han sido, en categoría femenina: Aroa Silva (703ptos), Helena Robla (673ptos) y Paloma Marrero (668ptos) las tres nadadoras del Club Natación Santa Olaya. Mientras que en categoría masculina han sido: César Castro (753ptos), Sergio Campos (747ptos) y Arbidel González (672ptos), los tres también del Club Natación Santa Olaya.

Resultados: https://cdn.leverade.com/files/s1mVcC2Hsk.pdf

Foto: http://www.cnsantaolaya.org/noticias/866-octavoopenotono2019

0 M'agrada

M'agrada
Segueix-nos
Patrocinadors
PDM GIJÓN
Veure PDM GIJÓN
DEPORTE ASTURIANO
Veure DEPORTE ASTURIANO

El seu navegador no ha estat capaç de carregar tots els recursos de la nostra web, és possible que hagin estat bloquejats per un firewall, un proxy, algun complement o la configuració del seu navegador.

Pot provar a prémer Ctrl + F5 o Ctrl + Shift + R per a forçar al seu navegador a intentar descarregar-los un altre cop, o si això no funciona, a utilitzar un altre navegador o contactar amb l'administrador del sistema o proveïdor d'Internet per solucionar aquest problema.